Tandarts en patiënt kijken naar gebitsfoto

Begroting

Voor ingewikkelde behandelingen stellen wij een begroting samen, zodat u zicht heeft in tegemoetziende kosten.

Begroting bij complexe behandelingen

Voor ingewikkelde behandelingen stellen wij een begroting samen, zodat u zicht heeft in tegemoetziende kosten. Wij kunnen, de hoogte van uw zorgbudget van uw zorgverzekeraar bij  Zorgsom / Piensupport, opvragen. Zodoende bent u op de hoogte wat er wel of niet vergoed wordt. Als patiënt weet u waar u aan toe bent, komt u niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo aangenaam.

Wij hechten veel waarde aan een goede voorlichting aangaande het behandelplan. Bij grote behandelingen stellen wij een kostenberekeningen op. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk overeen gekomen worden. Het samenstelling van een begroting gaat als eerst van een standaard behandeling uit. Onverhoopte extra behandelkosten kunnen natuurlijk niet van te voren begroot worden. Naast dat u informatie over de noodzaak van de extra behandeling geïnformeerd wordt, zal de tandarts u op de hoogte van de bijkomende kosten brengen.

Kies een deskundige tandarts die met u meedenkt!

De onvoorziene kosten zullen in de eindfacturatie verwerkt worden. U kunt derhalve geen rechten ontlenen aan een afgegeven begroting. In de zorgpolis van uw verzekeraar kunt u de informatie, welk deel van de begrote kosten vergoed worden, terug lezen. Wij kunnen, de hoogte van uw zorgbudget van uw zorgverzekeraar bij  Zorgsom / Piensupport, opvragen.
Zodoende bent u op de hoogte wat er wel of niet vergoed wordt. Als patiënt weet u waar u aan toe bent, komt u niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo aangenaam.

Goede voorlichting en duidelijkheid met betrekking tot tarieven, uw nota, vergoedingen, prijzen tandarts en begrotingen van behandelplannen zijn belangrijk. U vind alle patiënten informatie, op onze “Patiënten“ pagina.

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

Big-register logo

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Kruitberghof 61-A
1104 BC Amsterdam
praktijk@mondzorgkruitberghof.nl
Tel: 020 261 36 89
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Kruitberghof is telefonisch van maandag tot en met donderdag en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar.

KvK-nummer: 36052043

×

Plan uw afspraak of stel een vraag.
حدد موعدك أو اطرح سؤالاً.

× Afspraken of vragen | مواعيد أو أسئلة