Tandarts en een patiënt tijdens een behandeling

Een lach met mooie rechte tanden?

Dan kunnen wij je heel goed helpen. Wij bieden je namelijk dé exclusieve behandeling, waarmee je binnen twee jaar een mooi en recht gebit krijgt. Vraag in de praktijk naar de mogelijkheden.

Wat is onze werkwijze

Bij het eerste consult krijgt u van onze praktijkmedewerker een uitgebreide vragenlijst. De praktijkmedewerker ondersteunt u bij het invullen hiervan, waardoor de situatie van u of uw kind zo goed mogelijk in kaart wordt gebracht. De resultaten van de anamnese neemt de medewerker  orthodontie met u door. Aan de hand van deze uitvoerige intake wordt er een behandelplan, samen met u of uw kind, worden opgesteld. Gaat u akkoord met de gemaakte afspraken, dan wordt de behandelwijze vastgesteld en wordt er een begroting gemaakt. Deze wordt aan u voorgesteld en na uw toestemming gaan wij over tot het starten van de behandeling. Onze behandelingen voldoen aan alle richtlijnen van de reguliere orthodontie. Door onze benadering en innovatieve materialen zorgen wij voor de beste resultaten. Dat u zich op uw gemak voelt is onze prioriteit.

Welke stappen kunnen we nemen om tot een optimale mondgezondheid te komen?

  1. Logopedie
    Indien er sprake is van foutieve mondgewoonten, dan wordt de patiënt doorverwezen naar één van de logepedisten.
  2. Orthodontie
    Als de behandelling met de logepediste is afgerond, of kan worden overgeslagen, dan wordt de patiënt doorverwezen naar; Amar. Elke casus is anders, maar we streven naar plaatsing van een beugel. Als er na het corrigeren van de foutieve mondgewoonten nog steeds sprake is van een te smalle boven- en / of onderkaak, dan wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld.
  3. Afsluiten behandeling
    Na de beugelbehandeling is het soms nodig om een retentiedraad achter de voortanden te plaatsen; in boven- en / of onderkaak. Hiermee worden de tanden op hun plaats gehouden.

De kosten van logopedie worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering van uw ziektekostenverzekeraar. Het orthodontisch traject brengt ook kosten met zich mee, die soms worden gedekt vanuit een aanvullende verzekering. U kunt van tevoren een begroting bij ons opvragen, zodat u de begrote kosten kunt bespreken met uw verzekeringsmaatschappij.

Een lach met mooie rechte tanden?

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

BIG-register logo

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Kruitberghof 61-A
1104 BC Amsterdam
praktijk@mondzorgkruitberghof.nl
Tel: 020 261 36 89
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Kruitberghof is telefonisch van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar.

KvK-nummer: 36052043

×

Plan uw afspraak of stel een vraag.
حدد موعدك أو اطرح سؤالاً.

× Afspraken of vragen | مواعيد أو أسئلة