Man en vrouw die lachen

Onze tarieven en uw factuur

Goede voorlichting en duidelijkheid met betrekking tot tarieven, vergoedingen, begrotingen van behandelplannen en uw factuur zijn belangrijk.

Onze tarieven

De prijzen die onze tandarts rekent zijn gebaseerd op de tarieven van de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA). Voor de actuele tarieven verwijzen wij u naar de website allesoverhetgebit.nl Op deze site vindt u alles over tandheelkundige kosten en vergoedingen.

Vraag over uw nota?

Heeft uw een vraag over de nota, neem dan altijd onmiddellijk contact op met ons via factuur@mondzorgkruitberghof.nl of bel 020 – 261 36 89

Betalingsregeling

Komt het even niet uit om uw nota direct te voldoen, neem dan contact met ons op. Dat kan via de link in uw digitale nota, door een email te sturen aan factuur@mondzorgkruitberghof.nl of te bellen naar 020 – 2613689
Wij helpen u graag en denken met u mee om uw factuur op een passende wijze te kunnen laten voldoen.

Infomedics / UwNota

Heeft u een vraag over een eerdere nota die u van Infomedics heeft ontvangen? Of wilt u een daarvoor een betalingsregeling treffen. Bel dan met de Servicedesk van Infomedics op telefoonnummer 036 – 20 31 900 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur).

Uw eigen bijdrage

Op basis van een behandelplan stellen we een begroting samen. Wij kunnen een inschatting geven van uw eigen bijdrage op basis van uw verzekering. Zodoende heeft u een goede indicatie welke behandeling er wel of niet vergoed wordt. Wij hebben echter geen inzicht in zorg welke door een externe praktijk aan uw verzekeraar is gedeclareerd. Aan de indicatie voor uw eigen bijdrage kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Bent u niet tevreden?

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg, naar een goed geïnformeerde en tevreden patiënt. Het kan een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig geïnformeerd of behandeld hebben.
Hoe u kunt handelen in zo’n geval leest u hier >>

Uw factuur

De nota voor uw behandeling ontvangt u binnen 10 dagen rechtstreeks van onze praktijk. Wij bieden deze eerst aan bij uw verzekeraar en u ontvangt daarna van ons de nota voor het resterende bedrag. U hoeft deze dus niet zelf bij uw verzekeraar aan te bieden. De factuur ontvangt u per e-mail met daarin een Ideal betaallink. Zo betaalt u de nota veilig en snel. Als wij geen (juist) emailadres van u hebben ontvangt u de nota per post. Het is daarom belangrijk dat wij de beschikking hebben over de juiste adres gegevens. Heeft u geen factuur ontvangen, laat het ons dan weten, dan kunnen wij uw gegevens controleren en zo nodig aanpassen.

Betaling

Het is ook mogelijk om uw rekening direct contant of per pin aan de balie te voldoen.

Wij willen u vragen om uw factuur vóór de uiterste betaaldatum uw rekening te betalen, om te voorkomen dat er extra kosten in rekening gebracht moeten worden.

Zorg dat uw juiste gegevens bekend zijn

Wij zijn niet aansprakelijk voor (incasso)kosten die kunnen ontstaan wegens:

  • een niet ontvangen factuur door onjuiste adres en/of contactgegevens.
  • het niet tijdig reageren op een klacht na de behandeling.
  • het niet tijdig reageren op een onterechte/ onjuiste nota.
  • het niet of te laat betalen van een factuur.
  • het niet melden van bewindvoering of andere opgelegde financiële beperkingen.

Bewindvoering

Bent u onder bewind gesteld of zijn er andere (opgelegde) financiële beperkingen, laat het ons weten! 

Wij overleggen met bewindvoerders over de financiële mogelijkheden en betaalregelingen. Ook kunnen wij u bijstaan in het aanvragen van vergoedingen bij de gemeente.

Mondzorg moet geen kopzorg worden.

Kies een deskundige tandarts die met u meedenkt!

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

BIG-register logo

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Kruitberghof 61-A
1104 BC Amsterdam
praktijk@mondzorgkruitberghof.nl
Tel: 020 261 36 89
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Kruitberghof is telefonisch van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar.

KvK: 91342104
AGB: 12008139
×

Plan uw afspraak of stel een vraag.
حدد موعدك أو اطرح سؤالاً.

× Afspraken of vragen | مواعيد أو أسئلة