drie lachende vrouwen met witte tanden

Cosmetische tandheelkunde

Esthetische en cosmetische tandheelkunde voor stralende gezonde tanden

Wilt u uw tanden witter maken?

Dan is cosmetische tandheelkunde wellicht iets voor u! Gezonde en stralende tanden, waaronder uw tanden witter maken: dat is namelijk het gevolg van cosmetische tandheelkunde. Als gevolg van slijtage aan het gebit of een dentaal-trauma, kunnen uw tanden beschadigd zijn geraakt. Dit speciale vak houdt zich bezig met het mooi maken van uw gebit. Tegenwoordig speelt een gaaf en mooi gebit een steeds grotere rol bij het uiterlijk en zelfvertrouwen, waarbij de lat steeds hoger komt te liggen. Onze behandeling richt zich op functieherstel. Met tandkleurig vulmateriaal, facings en kronen kunnen wij zowel de vorm als de stand en de kleur van uw tanden verbeteren. Er is extra aandacht voor het behoud van uw eigen tanden en kiezen.

Man en vrouw die naar een telefoon kijken

De oorzaak van slijtage

Onze cosmetische tandarts is gespecialiseerd in restauratieve tandheelkunde. Dit houdt in dat de behandeling zich richt op het herstel van de vorm, functie en schoonheid van uw gebit. In onze tandartspraktijk komt gebitsslijtage in steeds vaker voor: ongeveer 10% van de patiënten. Een van de hoofdfactoren van slijtage is de chemische werking van zuren, zoals die veel in frisdranken zitten. Een andere belangrijke oorzaak is natuurlijke slijtage, wat ontstaat door het over elkaar bewegen van de boven- en onderkaak.

Allereerst wordt de oorzaak van het gebitsprobleem onderzocht, waardoor er een gaatje of ontstoken tandweefsel kan worden ontdekt. Ook een dentaal trauma kan de oorzaak zijn. De gevolgen zijn vaak zowel lichamelijk als psychisch van aard: u kunt zich bijvoorbeeld schamen voor uw slechte gebit of moeite hebben met het eten en drinken. Pijn is ook niet ondenkbaar.

Lees meer

Indien u meer informatie wilt hebben over gebitsslijtage en de mogelijke behandelingen in de cosmetische tandheelkunde; maak dan een afspraak met onze cosmetische tandarts. Tijdens het consult zal de tandarts de situatie in uw mond onderzoeken, waarop een behandelplan zal worden opgesteld. U dient er rekening mee te houden dat er kosten aan verbonden zijn. Om de situatie te diagnosticeren zal de tandarts namelijk röntgenfoto’s maken en een plan opstellen.

Informeer bij onze tandartspraktijk in Amsterdam-Zuidoost naar de beste behandelmethode om uw tanden te laten stralen. Dit kunt u doen door onderstaand formulier in te vullen of door ons te bellen. Wij kunnen met u meedenken over uw financiële situatie en contact hebben met uw verzekeraar. Kom zeker eens langs met uw vragen!

Kies een deskundige tandarts die met u meedenkt!

Goedkoop tanden bleken

Heeft u last van tandaanslag en wilt u goedkoop uw tanden witter maken? Dan hebben wij de beste aanbieding in regio Amsterdam voor u: € 79,- per behandeling! Er zijn veel tandartspraktijken die het bleken van tanden aanbieden. U dient zich te realiseren dat een behandeling niet altijd op zich staat. Soms is de tandaanslag zo ernstig, dat goedkoop bleken geen optie is. Om het gewenste resultaat te bereiken zal de tandarts meerdere keren moeten bleken. Om deze reden is het erg belangrijk om vooraf informatie in te winnen. Sinds kort maken wij gebruik van een nieuwe methode, welke uitstekende resultaten oplevert. Informeer direct naar de beste methode om uw tanden te laten bleken!

Informatie verwijzers

Indien u niet zelf implanteert kun uw patiënten naar ons verwijzen voor implantologie en esthetische restauratieve tandheelkunde. Alle behandelingen vinden plaats op basis van overleg met u. Wij voeren alleen behandelingen uit waarvoor doorverwezen is. Met oog op de richtlijn horizontale verwijzingen kunnen uw patiënten zich niet bij ons inschrijven als patiënt. Gedurende het behandeltraject wordt u op de hoogte gehouden over de voortgang.

 

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

BIG-register logo

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Kruitberghof 61-A
1104 BC Amsterdam
praktijk@mondzorgkruitberghof.nl
Tel: 020 261 36 89
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Kruitberghof is telefonisch van maandag tot en met donderdag en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar.

KvK-nummer: 36052043

×

Plan uw afspraak of stel een vraag.
حدد موعدك أو اطرح سؤالاً.

× Afspraken of vragen | مواعيد أو أسئلة