Een kunst tand van plastic

Ontmoet team Kruitberghof

 

Het team Kruitberghof ontmoeten?

Dat kan! Bent u op zoek naar een betrokken tandarts in Amsterdam-Zuidoost? Mondzorgpraktijk Kruitberghof heeft een zeer professioneel team in huis. Samen staan wij garant voor een mooi gebit, voor u en uw kind.

Samah is verantwoordelijk voor het tandheelkundig beleid van Mondzorgpraktijk Kruitberghof. Een afgestudeerde Tandarts en kaakchirurg uit Syrië. Ze heeft meer dan 11 jaar haar eigen praktijk gehad. Ook heeft ze 5 jaar gewerkt als kaakchirurg in een universitair ziekenhuis in Syrië. Dit betekent dat ze gespecialiseerd is in mondziekten en kaak- en aangezichtschirurgie: en prachtige aanvulling op al onze disciplines. In Nederland heeft ze de biologische tandheelkunde eigen gemaakt. Ze weet de patiënt gerust te stellen. In haar vrije tijd geniet ze van haar gezin. Samah heeft haar diploma voor tandheelkunde in Nederland gehaald. Tandarts BIG geregistreerd onder nummer: 49921054002

Vrouwelijke tandarts
Samah-Tandarts-Zuid- Oost

Samah:Tandarts, Big-nummer:49921054002

Samah was kaakchirurg in een Syrisch ziekenhuis en had daarnaast haar eigen tandartspraktijk in Damascus. In 2014 is Samah naar Nederland gevlucht door de oorlog in Syrië. Toen Samah in Nederland aankwam, ontdekte ze snel dat zij weer moest gaan studeren om als tandarts aan de slag te kunnen. Samah heeft eerst intensief Nederlands geleerd en daarna een tandheelkundige herscholing. Dit heeft zij succesvol afgerond. Sinds 2017 versterkt Samah het team bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof. Samah spreekt Arabisch, Engels en Nederlands. In haar vrije tijd brengt Samah veel tijd door met haar gezin.

Fadia-Tandarts-Zuid- Oost

Fadia: Tandheelkundig medewerker

Fadia heeft in 2006, de opleiding Tandheelkunde succesvol afgerond aan de Universiteit van Aleppo, in Syrië. Na haar opleiding is zij begonnen als tandarts in haar eigen tandartspraktijk en dit heeft zij tot 2017, in Syrië gedaan. Eind 2017 is Fadia naar Nederland verhuisd. Sindsdien is zij werkzaam bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof. In de loop van de jaren heeft zij zich goed ontwikkeld als Nederlandse tandarts. Fadia is een reguliere assistent-tandarts, zij werkt onder een tandarts met BIG-registratie. Fadia focust zich graag op kroon-en brugwerk. Fadia spreekt Engels, Arabisch, Koerdisch en Nederlands. In haar vrije tijd vindt ze het fijn om tijd met haar gezin door te brengen en te wandelen.

Dimitra-Tandarts-Zuid- Oost

Dimitra: Tandheelkundig medewerker

Dimitra heeft in 2015 haar diploma Tandheelkunde behaald, aan de universiteit van Athene in Griekenland. Vervolgens heeft Dimitra 4 jaar ervaring in verschillende tandartspraktijken opgedaan. Sinds eind 2019 is Dimitra werkzaam bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof in Amsterdam. Dimitra spreekt Grieks, Engels en Nederlands. Buiten haar werk om houdt Dimitra van yoga, reizen en boeken lezen.

Ammar-Tandarts-Zuid- Oost

Ammar: Orthodontie medewerker

Ammar heeft in 1998 zijn diploma voor Tandheelkunde op de universiteit in Syrië behaald. Hij is in deze stad opgegroeid. In 2005 heeft Ammar nog een vierjarige opleiding gevolgd en succesvol behaald. Dit was de opleiding Orthodontie. Ammar heeft ervaring zowel als tandarts en als orthodontist. Hij heeft meerdere cursussen gevolgd op het gebied van orthodontie. Vanaf 2006 t/m 2015 heeft hij als orthodontist in Saoedi-Arabië gewerkt. Sinds 2017 voert Ammar Orthodontie behandelingen uit bij het Centrum voor de Orthodontie in Helmond. Ammar spreekt Arabisch, Engels en Nederlands. In zijn vrije tijd brengt hij veel tijd door met zijn gezin.

Omar-Tandarts-Zuid- Oost

Omar: Tandarts, Big-nummer: 89922024102

Omar heeft in 1992 de opleiding geneeskunde en farmacologie afgerond in Roemenië. Daarna heeft Omar veel werkervaring als tandarts en implantoloog opgedaan. Sinds Omar in Nederland woont, is hij werkzaam bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof in Amsterdam. Omar zijn specialiteit is implantologie. Hij spreekt Engels en Nederlands.

Aswini-Tandarts-Zuid- Oost

Aswini: Tandheelkundig medewerker

Aswini is geboren in India en heeft daar in 2010 haar diploma Tandheelkunde behaald. Aswini woont inmiddels al 6 jaar in Nederland. Sinds november 2020 versterkt zij ons team bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof in Amsterdam, Aswini spreekt Nederlands, Engels, Tamil en Telegu. In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met haar familie.

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

BIG-register logo

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

KvK-nummer: 36052043