Een kunst tand van plastic

Ontmoet team Kruitberghof

Het team Kruitberghof ontmoeten?

Dat kan! Bent u op zoek naar een betrokken tandarts in Amsterdam-Zuidoost? Mondzorgpraktijk Kruitberghof heeft een zeer professioneel team in huis. Samen staan wij garant voor een mooi gebit, voor u en uw kind.

Fadia is als hoofdtandarts en eigenaar verantwoordelijk voor het tandheelkundig beleid van Mondzorgpraktijk Kruitberghof.
Fadia heeft gestudeerd in Aleppo. Samen met haar man Ahmad hadden zij daar een tandartspraktijk en een apotheek. In 2017 kwamen zij naar Nederland. Hier heeft Fadia zich bijgeschoold en gekwalificeerd naar de Nederlandse normen.

BIG geregistreerd tandarts onder nummer: 99925205202
Sinds 01-12-2023 zijn Fadia en Ahmad eigenaar van de praktijk.

Tandarts Fadia Khlief
Fadia-Khlief Tandarts

Fadia Khlief
Tandarts

Big-nummer: 99925205202
Fadia heeft in 2006 de opleiding Tandheelkunde succesvol afgerond aan de Universiteit van Aleppo. Na haar opleiding is zij begonnen als tandarts in haar eigen tandartspraktijk in Syrië. Eind 2017 is Fadia naar Nederland verhuisd. Sindsdien is zij werkzaam bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof. In de loop van de jaren heeft zij zich zich uitgebreid bijgeschoold over het Nederlandse zorgsysteem. Fadia focust zich graag op kroon-en brugwerk.
In haar vrije tijd vindt ze het fijn om tijd met haar gezin door te brengen en te wandelen.

Fadia spreekt Engels, Arabisch, Koerdisch en Nederlands.

Samah-Mohideen Tandarts

Samah Mohideen
Tandarts

Big-nummer: 49921054002
Samah was kaakchirurg in een Syrisch ziekenhuis en had daarnaast haar eigen tandartspraktijk in Damascus. Toen Samah in 2014 in Nederland aankwam is zij gaan studeren om hier als tandarts aan de slag te kunnen. Zij heeft eerst intensief Nederlands geleerd en daarna een tandheelkundige herscholing. Sinds 2017 versterkt Samah het team bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof.
U kunt bij Samah terecht voor Biologische mondzorg

Samah spreekt Arabisch, Engels en Nederlands.

Dimitra-Kefallinou Tandarts

Ali Karbasi
KPT

Tandtechniek
Voor het plaatsen en aanmeten van protheses en frames (kunstgebitten) werken wij samen met TPL tandtechniek. Tandtechnisch medewerker Ali Karbasi is één dag per week in de praktijk aanwezig om zelf de modellen en afdrukken te maken.
Voor ouderen en bewoners van verzorgingshuizen kan ook een afspraak thuis worden gemaakt. Bij problemen met bestaande protheses of aanmeten van een nieuw kunstgebit komt Ali aan huis voor het maken van de afdrukken en plaatsen. Om verwisseling te voorkomen kan de prothese worden voorzien van een naam.

Marko Markov Tandarts

Marko Markov
assistent Tandarts

onder supervisie
Marko is in 2012 als tandarts afgestudeerd in Skopje, Macedonië.
Sinds 2021 is Marko werkzaam als assistent-Tandarts bij onze praktijk. Zijn interesse binnen het vakgebied van de mondzorg richt zich op kaakchirurgie en implantologie.
Marko heeft vele jaren ervaring opgedaan bij verschillende tandartspraktijken in Macedonië en Nederland.

Marko spreekt Engels, Bulgaars, Grieks, Macedonisch, Servisch en een beetje Nederlands.

Ammar-Tandarts-Zuid- Oost

Ammar Alali
Orthodontie

Assistent tandarts voor orthodontie
Ammar is onze Orthodontie medewerker.

Marko Markov Tandarts

Mohsen Mirzaaghabeik
assistent Tandarts

onder supervisie
Mohsen is in 2012 als tandarts afgestudeerd in Oekraïne
.

Mohsen spreekt Nederlands, Engels en Oekrains.

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

BIG-register logo

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan met uw tandheelkundige wensen als centraal uitgangspunt.

KvK: 91342104

AGB: 12008139