Een kunst tand van plastic

Ontmoet team Kruitberghof

Het team Kruitberghof ontmoeten?

Dat kan! Bent u op zoek naar een betrokken tandarts in Amsterdam-Zuidoost? Mondzorgpraktijk Kruitberghof heeft een zeer professioneel team in huis. Samen staan wij garant voor een mooi gebit, voor u en uw kind.

Fadia is als hoofdtandarts en eigenaar verantwoordelijk voor het tandheelkundig beleid van Mondzorgpraktijk Kruitberghof.
Fadia heeft gestudeerd in Aleppo. Samen met haar man Ahmad hadden zij daar een tandartspraktijk en een apotheek. In 2017 kwamen zij naar Nederland. Hier heeft Fadia zich bijgeschoold en gekwalificeerd naar de Nederlandse normen.

BIG geregistreerd tandarts onder nummer: 99925205202
Sinds 01-12-2023 zijn Fadia en Ahmad eigenaar van de praktijk.

Tandarts Fadia Khlief
Fadia-Khlief Tandarts

Fadia Khlief
Tandarts

Big-nummer: 99925205202
Fadia heeft in 2006 de opleiding Tandheelkunde succesvol afgerond aan de Universiteit van Aleppo. Na haar opleiding is zij begonnen als tandarts in haar eigen tandartspraktijk in Syrië. Eind 2017 is Fadia naar Nederland verhuisd. Sindsdien is zij werkzaam bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof. In de loop van de jaren heeft zij zich zich uitgebreid bijgeschoold over het Nederlandse zorgsysteem. Fadia focust zich graag op kroon-en brugwerk.
In haar vrije tijd vindt ze het fijn om tijd met haar gezin door te brengen en te wandelen.

Fadia spreekt Engels, Arabisch, Koerdisch en Nederlands.

Ammar-Tandarts-Zuid- Oost

Ammar Alali
Orthodontie

Assistent tandarts voor orthodontie
Ammar is onze Orthodontie medewerker.

Dimitra-Kefallinou Tandarts

Ali Karbasi
KPT

Tandtechniek
Voor het plaatsen en aanmeten van protheses en frames (kunstgebitten) werken wij samen met TPL tandtechniek. Tandtechnisch medewerker Ali Karbasi is één dag per week in de praktijk aanwezig om zelf de modellen en afdrukken te maken.
Voor ouderen en bewoners van verzorgingshuizen kan ook een afspraak thuis worden gemaakt. Bij problemen met bestaande protheses of aanmeten van een nieuw kunstgebit komt Ali aan huis voor het maken van de afdrukken en plaatsen. Om verwisseling te voorkomen kan de prothese worden voorzien van een naam.

Marko Markov Tandarts

Marko Markov
assistent Tandarts

onder supervisie
Marko is in 2012 als tandarts afgestudeerd in Skopje, Macedonië.
Sinds 2021 is Marko werkzaam als assistent-Tandarts bij onze praktijk. Zijn interesse binnen het vakgebied van de mondzorg richt zich op kaakchirurgie en implantologie.
Marko heeft vele jaren ervaring opgedaan bij verschillende tandartspraktijken in Macedonië en Nederland.

Marko spreekt Engels, Bulgaars, Grieks, Macedonisch, Servisch en een beetje Nederlands.

Marko Markov Tandarts

Mohsen Mirzaaghabeik
assistent Tandarts

onder supervisie
Mohsen is in 2012 als tandarts afgestudeerd in Oekraïne
.

Mohsen spreekt Nederlands, Engels en Oekrains.

Samah-Mohideen Tandarts

Bouchra
online servicedesk

Wilt u direct een afspraak plannen of heeft u een vraag over uw factuur of een behandeling, dan kunt u via de Whatsapp button onderaan deze pagina contact opnemen.
Bouchra is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 16:30 uur.
+31610060986

إذا كنت ترغب في تحديد موعد على الفور أو إذا كان لديك سؤال حول فاتورتك أو العلاج، يمكنك التواصل معنا عبر زر الواتس اب في أسفل هذه الصفحة.
بشرى متاحة من الاثنين إلى الجمعة بين الساعة 9:00 صباحًا و16:30 مساءً.

Bouchra spreekt Arabisch en Nederlands

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

BIG-register logo

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan met uw tandheelkundige wensen als centraal uitgangspunt.

KvK: 91342104

AGB: 12008139

×

Plan uw afspraak of stel een vraag.
حدد موعدك أو اطرح سؤالاً.

× Afspraken of vragen | مواعيد أو أسئلة