Een kunst tand van plastic

Ontmoet team Kruitberghof

Het team Kruitberghof ontmoeten?

Dat kan! Bent u op zoek naar een betrokken tandarts in Amsterdam-Zuidoost? Mondzorgpraktijk Kruitberghof heeft een zeer professioneel team in huis. Samen staan wij garant voor een mooi gebit, voor u en uw kind.

Samah is verantwoordelijk voor het tandheelkundig beleid van Mondzorgpraktijk Kruitberghof. Een afgestudeerde Tandarts en kaakchirurg uit Syrië. Ze heeft meer dan 11 jaar haar eigen praktijk gehad. Ook heeft ze 5 jaar gewerkt als kaakchirurg in een universitair ziekenhuis in Syrië. Dit betekent dat ze gespecialiseerd is in mondziekten en kaak- en aangezichtschirurgie: en prachtige aanvulling op al onze disciplines. In Nederland heeft ze de biologische tandheelkunde eigen gemaakt. Ze weet de patiënt gerust te stellen. In haar vrije tijd geniet ze van haar gezin. Samah heeft haar diploma voor tandheelkunde in Nederland gehaald.
BIG geregistreerd tandarts onder nummer: 49921054002

Samah Mohideen Tandarts
Samah-Mohideen Tandarts

Samah Mohideen
Tandarts

Big-nummer: 49921054002
Samah was kaakchirurg in een Syrisch ziekenhuis en had daarnaast haar eigen tandartspraktijk in Damascus. Toen Samah in 2014 in Nederland aankwam is zij gaan studeren om hier als tandarts aan de slag te kunnen. Zij heeft eerst intensief Nederlands geleerd en daarna een tandheelkundige herscholing. Sinds 2017 versterkt Samah het team bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof.
In haar vrije tijd brengt Samah veel tijd door met haar gezin.

Samah spreekt Arabisch, Engels en Nederlands.

Omar al Latif Tandarts Implantologie

Siyar Alam
Tandarts

Big-nummer: 89931958302
Mijn naam is Siyar Alam. Ik ben recent afgestudeerd als tandarts aan de internationale universiteit George Emil Palade. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt als preventie assistent om meer praktijkervaring op te doen. Hierbij heb ik veel verschillende soorten behandelingen met succes mogen uitvoeren. Doordat ik oprecht geïnteresseerd ben in mijn patiënten, krijg ik snel een persoonlijke band. Deze band schept vertrouwen, waardoor ik hen beter kan helpen als tandarts. Ik vind het belangrijk om rustig te blijven en patiënten het gevoel te geven dat ze in goede handen zijn. Het mooiste compliment voor mij is wanneer een tevreden patiënt weggaat met een schoon en gezond gebit. In de toekomst kijk ik ernaar uit om mij te specialiseren in de implantologie en esthetische tandheelkunde.

Ik spreek Nederlands, Engels, Duits, Dari en Perzisch.

Dimitra-Kefallinou Tandarts

Dimitra Kefallinou
Tandarts

Big-nummer: 89927649902
Dimitra heeft in 2015 haar diploma Tandheelkunde behaald aan de universiteit van Athene in Griekenland. Vervolgens heeft Dimitra ervaring bij verschillende tandartspraktijken opgedaan in Griekenland en Amerika. Sinds eind 2019 is Dimitra werkzaam bij onze praktijk. Dimitra heeft de opleiding Gewoon Gaaf gevolgd voor de behandeling van kinderen en heeft zich toegelegd op o.a. prothese- kroon- en brugwerk.
Buiten haar werk om houdt Dimitra van yoga, reizen en boeken lezen.

Dimitra spreekt Grieks, Engels en Nederlands.

Fadia-Khlief Tandarts

Fadia Khlief
assistent Tandarts

onder supervisie
Fadia heeft in 2006 de opleiding Tandheelkunde succesvol afgerond aan de Universiteit van Aleppo. Na haar opleiding is zij begonnen als tandarts in haar eigen tandartspraktijk in Syrië. Eind 2017 is Fadia naar Nederland verhuisd. Sindsdien is zij werkzaam bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof. In de loop van de jaren heeft zij zich zich uitgebreid bijgeschoold over het Nederlandse zorgsysteem. Fadia focust zich graag op kroon-en brugwerk.
In haar vrije tijd vindt ze het fijn om tijd met haar gezin door te brengen en te wandelen.

Fadia spreekt Engels, Arabisch, Koerdisch en Nederlands.

Marko Markov Tandarts

Marko Markov
assistent Tandarts

onder supervisie
Marko is in 2012 als tandarts afgestudeerd in Skopje, Macedonië.
Sinds 2021 is Marko werkzaam als assistent-Tandarts bij onze praktijk. Zijn interesse binnen het vakgebied van de mondzorg richt zich op kaakchirurgie en implantologie.
Marko heeft vele jaren ervaring opgedaan bij verschillende tandartspraktijken in Macedonië en Nederland.

Marko spreekt Engels, Bulgaars, Grieks, Macedonisch, Servisch en een beetje Nederlands.

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

BIG-register logo

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

KvK-nummer: 36052043