Implantaten en bruggen

Implantaat als vervanging van verloren tandwortels: Een taak voor de tandarts!

Implantaten en bruggen

Een implantaat, ter vervanging van verloren tandwortels: een taak voor de implantoloog! Nieuwe tanden als duurzame vernieuwing, waardoor verdere uitgang van het gebit kan worden geremd. Het tegenhouden van verder verval door een gebitsrenovatie van uw tanden, stelt u in staat weer volop van het leven te genieten. Met de behandelingen van onze implantoloog zult u zich weer zelfverzekerd gaan voelen, genieten van eten en duidelijk spreken. Lees verder als u meer wilt weten over implantaten en bruggen.

Wat is een implantaat?

Een tandprothese, een ander woord voor implantaat, vervangt de aangedane wortel van de tand. Hierop kunnen kronen en bruggen worden geplaatst, waardoor gebitsverlies wordt tegengegaan. Indien er tanden of kiezen verloren zijn gegaan, dan kan het raadzaam zijn om voor een gebitsrenovatie te kiezen. Dit wordt vaak uitgevoerd door middel van een kroon, brug – twee- of driedelig -, een klikprothese of een volledig los kunstgebit op de edentate kaken

Overweegt u een renovatie van uw gebit?

Reserveer dan direct uw implantologie-consult! Wilt u meer informatie over deze behandeling, de kosten, kronen, een prothese of implantaten en bruggen? Twijfel dan niet langer en neemt direct contact op met de tandartspraktijk van Amsterdam-Zuidoost. Mondzorgpraktijk Kruitberghof staat te allen tijde voor u klaar!

Onze tandarts, gespecialiseerd in implantologie, gebruikt het consult om vast te stellen of een tandprothese een geschikte oplossing voor u is. Er wordt beoordeeld wat de kwaliteit, en de dichtheid, van uw kaakbot is.

A

Ook wordt er gekeken naar de aanwezige ruimte voor een implantaat, de gezondheid van uw tandvlees en naar uw totale gezondheid. Heeft u een ontsteking in uw mond? Dan is behandeling uitgesloten, totdat deze ontsteking genezen is. Is er sprake van onvoldoende kaakbot? Dan is er een behandeling nodig om de genezing van het bot te stimuleren. Om dit te kunnen vaststellen maken we röntgenfoto’s van het kaakbeen, waarbij soms een 3d-foto noodzakelijk is.

Wat zijn de kosten van een implantaat?

Als een behandeling met implantaten op de planning staat, dan wordt er een behandelplan en een gespecificeerde begroting opgesteld. Daarnaast verstrekken wij u alle informatie over de behandeling en de verwachte behandelduur. Wij zijn de brug tussen u en uw zorgverzekeraar, want aan de hand van de begroting en uw tandartsverzekering wordt er beoordeeld wat haalbaar is. Het klikgebit en de implantaten worden in veel gevallen vanuit de basisverzekering vergoed. U kunt op de volgende manieren een afspraak bij ons maken:

  • Verzoek uw eigen tandarts om een doorverwijzing;
  • Maak zelf direct een afspraak met ons.

Kies een deskundige tandarts die met u meedenkt!

Informatie voor verwijzers

Alle behandelingen vinden plaats op basis onder supervisie van, en in overleg met, u. Wij voeren alleen behandelingen uit waarvoor een doorverwijzing geldt. Een door u verwezen patiënt kan zich, conform de richtlijn horizontale verwijzing, niet bij ons inschrijven als patiënt.

Y

Gedurende het behandeltraject wordt u op de hoogte gehouden over de voortgang van de behandeling, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. Neem de meest voorkomende tandarts behandelingen door, op onze “Behandelingen“ pagina te klikken.

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Kruitberghof 61-A
1104 BC Amsterdam
praktijk@mondzorgkruitberghof.nl
Tel: 020 261 36 89
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Kruitberghof is telefonisch van maandag tot en met donderdag en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar.

KvK-nummer: 36052043

×

Plan uw afspraak of stel een vraag.
حدد موعدك أو اطرح سؤالاً.

× Afspraken of vragen | مواعيد أو أسئلة