Man en vrouw die lachen

Infomedics

Een bezoek aan de mondhygiëniste is een goede aanvulling op uw alledaagse gebitsverzorging

Infomedics: Van nota naar betalen

Enkele dagen nadat u behandeld bent ontvangt u een rekening van Infomedics. Zij verzorgen het  betalingsverkeer voor onze praktijk. Infomedics is als bedrijf gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties. Zij nemen werk uit handen, zodat we meer tijd hebben voor onze zorgverlening en meer aandacht hebben voor u!

De prijzen die onze tandarts rekent, zijn gebaseerd op de tarieven van de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA). Wij bieden u ook de mogelijkheid om contant te betalen. In de onderstaande link staan bijvoorbeeld de kosten voor een kroon bij de tandarts of wat het kost om een tand te trekken omschreven.

 Regel het online!

Op de website van Infomedics (www.infomedics.nl) kunt u veel zaken rondom de betaling van uw rekening snel en eenvoudig regelen, denk bijvoorbeeld aan:

Status van uw betaling controleren

Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het betalingskenmerk (cijferreeks) in die op rekening staat en controleer of uw rekening is betaald. Als dit niet het geval is kunt u direct betalen via iDEAL.

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u kosteloos uitstel van betaling aanvragen. Ook kunt u tegen kosten een betalingsregeling treffen. Online vindt u ook meer informatie over het Infomedics Betaalplan.

Veelgestelde vragen bekijken

Als u een vraag heeft, kunt u het antwoord daarop meestal vinden onder veelgestelde vragen. Anders kunt u altijd contact opnemen met de Servicedesk van Infomedics.

Heeft u toch nog een vraag?

Bel dan met de Servicedesk van Infomedics op telefoonnummer 036 – 20 31 900 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur).

Prijzenlijst Nederlandse Zorg Autoriteit: De rekening van de tandarts en de mondhygiënist.pdf

Let op! Wij willen u vragen om voor de uiterste betaaldatum te betalen, om te voorkomen dat er wettelijke incassokosten in rekening gebracht worden.

Kies een deskundige tandarts die met u meedenkt!

Voor vragen over uw tandartsrekening of betalingsregelingen kunt u contact opnemen met Infomedics.

Dat kunt u doen door te bellen met Infomedics: 0900 40 49 404, de kosten zijn € 0,35 per gesprek. De Servicedesk van Infomedics is van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur geopend. Of via email: rekening@infomedics.nl. U kunt ook uw nota’s digitaal inzien op: www.infomedics.nl.

Indien u vragen over de tandartsrekening of betalingsregelingen heeft en liever de tandarts praktijk wilt bellen, kan dat natuurlijk ook. Wij  denken graag in oplossingen met u mee. Bel dan 020 – 261 36 89.

U ontvangt uw rekening van Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen.
Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics.

Bent u het niet eens met een ontvangen factuur of heeft u een klacht, neem dan altijd onmiddellijk contact op met ons via klachten@winstar.nl

Onze beleidsmedewerker zal binnen 5 werkdagen contact opnemen om samen met u een oplossing te vinden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor extra (incasso)kosten welke door Infomedics aan u in rekening zijn gebracht wegens onjuiste adres en/of contactgegevens, het niet of te laat betalen van een factuur, het niet tijdig reageren op een klacht na de behandeling of een onterechte/ onjuiste nota.

 

 

Wij bieden u ook de mogelijkheid aan dat u zelf de nota bij de zorgverzekeraar kunt indienen. Indien u hier geïnteresseerd in bent hoeft u dit éénmalig aan onze balieassistente door te geven. In het vervolg wordt de declaratie dan naar u toegestuurd.

Goede voorlichting en duidelijkheid met betrekking tot tarieven, uw nota, vergoedingen, prijzen tandarts en begrotingen van behandelplannen zijn belangrijk. U vind alle patiënten informatie, op onze “Patiënten“ pagina.

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

BIG-register logo

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Kruitberghof 61-A
1104 BC Amsterdam
praktijk@mondzorgkruitberghof.nl
Tel: 020 261 36 89
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Kruitberghof is telefonisch van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar.

KvK-nummer: 36052043