Een hart gevormd met twee handen

Verzekering

Wij raden aan om uw tandartsverzekering aan te passen aan de gezondheidsconditie van uw gebit.

Tandartskosten en verzekering

Wij raden u aan om uw tandartsverzekering aan te passen aan de gezondheidsconditie van uw gebit. U kunt de tandarts ten alle tijden om advies vragen. U kunt zich bij verschillende zorgverzekeraars verzekeren voor tandheelkundige zorg. Uw keuze van de aanvullende tandartsverzekering, staat wettelijk los van de basisverzekering en kunt los van elkaar afsluiten.

Voor meer informatie over tandartsverzekeringen, de verschillende in dekkingen en vergoedingen verwijzen wij u naar www.allesoverhetgebit.nl.

Tandartskosten en verzekering

Op de website www.vergelijkmondzorg.nl treft u een overzicht van alle verzekeringen.

Goede voorlichting en duidelijkheid met betrekking tot tarieven, uw nota, vergoedingen, prijzen tandarts en begrotingen van behandelplannen zijn belangrijk. U vind alle patiënten informatie, op onze “Patiënten“ pagina.

Kies een deskundige tandarts die met u meedenkt!

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

BIG-register logo

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Kruitberghof 61-A
1104 BC Amsterdam
praktijk@mondzorgkruitberghof.nl
Tel: 020 261 36 89
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Kruitberghof is telefonisch van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar.

KvK-nummer: 36052043

×

Plan uw afspraak of stel een vraag.
حدد موعدك أو اطرح سؤالاً.

× Afspraken of vragen | مواعيد أو أسئلة