Huisregels

Huisregels zijn zowel voor u als voor onze praktijk van groot belang. Enerzijds geeft het u als patiënt een duidelijk beeld

Huisregels

Huisregels zijn zowel voor u als voor onze praktijk van groot belang. Enerzijds geeft het u als patiënt een duidelijk beeld. Waarmee wij anderzijds onze  werkzaamheden en daarmee de kwaliteit van de tandheelkundige zorg waarborgen. Bovendien schept het een helder inzicht voor u als patiënt.

De belangrijkste huisregels hebben we hier onder elkaar vermeld. Mocht u na het lezen alsnog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

 • Als u uw mobiele telefoonnummer heeft gegeven, versturen wij u twee dagen van tevoren als service een sms-bericht. Door een technische storing of een foutief telefoonnummer kan het voorkomen dat u geen herinnering ontvangt. U blijft uiteraard zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de door u gemaakte afspraak.
 • Als u een afspraak heeft gemaakt, gaan wij er vanuit dat u deze nakomt. Verzetten van afspraken kan kosteloos tot twee werkdagen (48 uur) tevoren.
 • Wij verzoeken u om 5 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn en uw aanwezigheid te melden bij onze balieassistente.
 • Ingeval u niet in de gelegenheid was om voor het bezoek uw tanden te poetsen, vraag dan aan de balieassistente om een tandenborstel en tandpasta. Zo wordt ons werk een stuk aangenamer en plezieriger!

t

 • Indien er veranderingen in uw medicijngebruik of gezondheid zijn, geef dit a.u.b. door aan de tandarts, balieassistente of stoelassistente. Dit kan namelijk van invloed zijn op uw behandeling! Om (onnodige) complicaties tijdens uw behandeling te voorkomen, willen wij u vragen om dit vooraf te melden.
 • Wij vragen u om wijziging van persoonlijke gegevens, zoals adreswijzingen of verandering in uw verzekering, zo spoedig mogelijk door te geven. U kunt dit zowel telefonisch als per email doorgeven.
 • Wanneer u zonder af te bellen niet op de afspraak verschijnt zullen wij €20,- in rekening brengen, om een gedeelte van de gereserveerde tijd te vergoeden.
 • Bij meer dan drie keer niet verschijnen zonder af te bellen zullen wij onze behandelrelatie helaas moeten opzeggen.

Aangezien wij een zorg verlenende sector zijn, kunnen behandelingen wel eens iets langer duren dan gepland. De gereserveerde tijd die voor uw gepland staat zullen wij altijd benutten. Helaas kan het wel eens voorkomen dat u even moet wachten als er uitloop ontstaat. We proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen en u hierover tijdig te informeren.

Afspraak maken

U kunt zich op drie verschillende manier bij onze tandarts inschrijven:

 • U kunt een online afspraak met de tandarts maken door ons een email te sturen.
 • Daarnaast kunt u onze tandarts assistent bellen; ook wanneer u een afspraak met de tandarts wilt afzeggen. Afspraken kunnen kosteloos tot 48 uur afgebeld worden. Het is niet mogelijk om gemaakte afspraken per email te annuleren.
 • U kunt het online afspraak formulier invullen, wanneer u zich bij onze tandarts wilt inschrijven.

Het is helaas niet mogelijk om de tandarts zonder afspraak te bezoeken.

Afspraak wijzigen

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn dan kunnen bestaande afspraken tot 2 werkdagen (48 uur) ervoor kosteloos gewijzigd worden. Wij kunnen dan de vrijgekomen tijd weer aan een andere patiënt aanbieden. Wanneer u ons niet tijdig afbelt zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen. U kunt gemaakte afspraken niet per mail annuleren.

Wij streven er naar om uw afspraken bij ons zo efficiënt en prettig mogelijk te laten verlopen. Wij doen er alles aan om u op de afgesproken tijd ook daadwerkelijk te helpen.

Goede voorlichting en duidelijkheid met betrekking tot tarieven, uw nota, vergoedingen, prijzen tandarts en begrotingen van behandelplannen zijn belangrijk. U vind alle patiënten informatie, op onze “Patiënten“ pagina.

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Kruitberghof 61-A
1104 BC Amsterdam
praktijk@mondzorgkruitberghof.nl
Tel: 020 261 36 89
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Kruitberghof is telefonisch van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar.

KvK-nummer: 36052043

×

Plan uw afspraak of stel een vraag.
حدد موعدك أو اطرح سؤالاً.

× Afspraken of vragen | مواعيد أو أسئلة